Reise i Hordland i Vestland

Å reise i, til eller fra Hordaland i Vestland, som altså ligger på Vestlandet. Landområdet Hordland var tidligere et eget fylke. Bergen er den største byen.

Selv om Hordaland ikke lenger eksister som administrativ enhet, det vil si som fylke, er landområdet Hordaland stadig like inntakt. Kjente navn og begrep som stammer fra Hordaland er altså Bergen, Haakonshall, De syv fjell, Hardanger, Hardangervidda, Bergensbanen og Stord, for å nevne noen.

Hordaland er et vakkert reisemål. Alternativene og mulighetene er mange. Noen vil hevde at Hordaland er "enormt", muligens med rette. Skal du reise i eller til Hordaland trenger du kanskje mer informasjon. Her er eksempler på hva du kan finne i Vestland, som Hordaland altså er en del av:

- inord.net gir oss lenker til websteder som kan være ideelle å sjekke ut før en reiser til Hordaland. Her finner du lenker til overnatting, rutetider og severdigheter i Hordaland og Vestland, for å nevne noen. - Finn ferjeruter fra selskapet Fjord1. Skal du reise til Vestlandet finner du noe mer info her, i tillegg til kart og været for Bergen og Odda. - Her vil det etterhvert dukke opp informasjon om severdigheter i Vestland, som inkluderer Hordaland. - Trenger du overnattingsplass i Hordaland finner du muligens noe her... - Trenger du bussruter, hurtigbåtruter eller togruter for Hordaland finner du det her.
reise          været for hordaland          mer om vestland     
Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022